Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en maten, eerst is het belangrijk om onderscheidt te maken in het zonnepaneel en de zonnecel.

Het zonnepaneel is eigenlijk het huis (verpakking) van de zonnecel, de kwaliteit van het zonnepaneel is bijzonder belangrijk om de zonnecellen die zich in het paneel bevinden langdurig (25+ jaar) te beschermen tegen alle weersinvloeden van buitenaf.

Als men een paneel goed bekijkt is het meestal niet zo moeilijk vast te stellen om welk type zonnecel het gaat. Hiervoor kijk men naar de structuur van de cel.
In de regel gaat het om 2 soorten zonnecellen, de derde variant Amorf komt minder vaak in het aanbod voor.

MONO-Kristallijn, dit type zonnecel is te herkennen aan de afgevlakte hoekjes van de zonnecellen. De afgevlakte hoekjes van de zonnecellen hebben te maken met het productieproces van dit type zonnecel.

POLY-Kristallijn, dit type zonnecel is te herkennen aan de rechthoekige zonnecellen, doordat deze cellen eerst in blokvorm worden gegoten kan het paneeloppervlak optimaal benut worden en zullen er dus geen afgevlakte hoekjes aan de cel zichtbaar zijn.

Om te weten te komen welk paneel geschikt is voor uw woning is het noodzakelijk dat wij uw wensen komen inventariseren om zodoende een maatwerk offerte voor u samen te stellen.

Start met besparen, start met Zonnepanelen!

Nederland is klaar voor zonnepanelen!

FPilus2-01

Als het aan de overheid ligt zal er in 2020 door omstreeks 400.000 huishoudens gebruik worden gemaakt van een zonnepaneelsysteem de overheid heeft hiervoor zowel voor de consumenten markt alsook voor de zakelijke markt diverse regelingen voor getroffen.
lees meer

zonnepanelen solar2020 zonnepanelen hoofddorp

  • Uw Zonne-Energie Specialist
  • Vakmanschap
  • Goede Service
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitssystemen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Solar Edge omvormer power optimizer solar2020 diemen

LG zonnepanelen neon2 solar2020 diemen-01

Yingli Solar Zonnepanelen

BenQ zonnepanelen solar2020 diemen-01

JA SOLAR Zonnepanelen Solar2020 Diemen

Solar Frontier Zonnepanelen

Solarworld zonnepanelen solar2020 diemen

TSMC dunne film zonnepanelen Solar2020

ET Solar Zonnepanelen

Canadian Solar Zonnepanelen

Omnik Omvormers Omniksol

SMA Omvormers

Mastervolt Omvormers

Power One Aurora Omvormers