Solar2020 B.V.

Waarom heten wij Solar2050?

Voorheen hadden wij de bedrijfsnaam: Solar2020. Solar is de Engelse benaming voor zonne-energie, 2020 is het jaartal waarin de Nederlandse overheid de ambitie heeft om 14% van de door ons allen gebruikte energie afkomstig te laten zijn uit duurzame energie. Kort gezegd, zonne-en wind energie. Momenteel is dit percentage ongeveer 6%.

Vanaf 2020 worden er geen nieuwbouwwoningen of kantoorpanden meer ontwikkeld welke niet energieneutraal zijn.

Transformatie naar: Solar2050

In 2050 is de doelstelling om Nederland geheel energieneutraal te laten zijn, dit betekent dat een ieder zelfstandig in staat moet zijn om zijn eigen energiegebruik uit eigen middelen (zonne- en windenergie) op te wekken. Er staat dus nogal wat te gebeuren op het gebied van duurzame energie.

Solar2050 B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardige zonne-energie systemen, samen met u inventariseren wij uw wensen en ontwerpen voor u een zonne-energie systeem gebaseerd op uw wensen en de mogelijkheden van uw woning of bedrijfspand.

Doordat Solar2050 B.V. veel waarde hecht aan goede communicatie weet u altijd waar u aan toe bent.

Bent u benieuwd naar onze Zonne-Energiesystemen? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Kuiperbergweg 8 te Amsterdam ZO.

Met een goed zonne-energiesysteem heeft u al snel een financieel rendement van 11%!

Minister Spies: ‘Vanaf 2020 nieuwbouw energieneutraal’

Bouw regelgeving

Alle nieuwbouw vanaf 2020 zo goed als energieneutraal en minimaal 300.000 bestaande huizen en gebouwen per jaar energiezuiniger. Dat zijn nieuwe afspraken tussen overheid en betrokken partijen om het energieverbruik in huizen en gebouwen de komende jaren flink terug te dringen.
lees meer

zonnepanelen purmerend - SOLAR2020-100-tevedenheid

  • Uw Zonne-Energie Specialist
  • Vakmanschap
  • Goede Service
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitssystemen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Solar2020 Zonnepanelen Diemen Zonnepanelen Amsterdam